Parturi-Kampaamo Hair Club Esa Kokko Oy

Hair Club Esa Kokko Oy syntyi ajatuksesta, kun Esa oli vuosia kiertänyt kouluttamassa ammattikampaajia, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Aikanaan uudet ja erilaiset menetelmät maailmailta mietityttivät monesti kampaajia ja niiden uskottiin soveltuvan huonosti käytännön kampaamotyöskentelyyn. Tämän innostamana Esa perusti oman parturi-kampaamon, havainnollistamaan kampaajille uusien menetelmien soveltuvuuden käytännössä. Samalla hän pystyi tuomaan kaiken ammattiosaamisensa omien asiakkaittensa auttamiseksi, löytääkseen jokaiselle täydelliset hiukset.

Hair Clubiin on helppo tulla luottavaisin mielin. Hair Clubissa voi rentoutua rauhallisessa ympäristössä, vailla huolta, tietäen saavansa varmasti vankalla ammattitaidolla tehdyt hiukset. Terveet, kiiltävät ja hyvin hoidetut hiukset ovat varmasti jokaisen toive, joka Hair Clubissa toteutetaan huomioiden asiakkaan toiveet, auttaen ja ohjaten loistavaan lopputulokseen.

Yli kolmekymmentä vuotta Helsingin ydinkeskustassa toiminut parturi-kampaamo on aina ollut ammattitaitoisen, ajanmukaisen ja laatutietoisen parturi-kampaamoasiakkaan valinta.

”Kauniit hiukset eivät ole sattumaa”

 

Tella Rossi-Kokko

Jo pitkään alalla ollut ja kokemusta kilpailuissakin saavuttanut Tella työskentelee uskoen omiin näkemyksiin ilman suurta analysointia tai ennakkoluuloja, unohtaen hiusvärjäyksiin liittyvät tabut. ”Uusi tie hiusten värjäyksiin, leikkauksiin ja kampauksiin. Ei ole vain yhtä tapaa tehdä tyylikästä lopputulosta.”

Esa Kokko

Esan tavoitteena on ollut heti alusta alkaen tulla alansa huippuammattilaiseksi. Jo opiskeluaikana Esa sanoi hänestä tulevan Suomen mestari alallaan. Vuosia jatkunut kilpailu-ura toi ensin Nuorten Suomen Mestariksi. Tämän jälkeen kilpailumenestystä tuli voittamalla mm. Suomen mestaruus, Pohjoismaiden kilpailussa kultaa, hopeaa Eurooppa Cupissa ja Suomen edustustaminen MM-kilpailuissa.

Nuorten SM-voitto sai Wellan palkkaamaan ja kouluttamaan Esan Saksassa Wellan kouluttajaksi, ja hän toimikin Wellan pääkouluttajana vuosikymmenen. Esa perusti myös oman Kampaamo-koulun, jossa hän ehti kouluttaa yhdessä Tellan kanssa yli 500 oppilasta, omien sanojensa mukaan, ”kadunmiehestä parturi-kampaajaksi”.

Esa haluaa auttaa asiakkaitaan saamaan helppohoitoiset, kasvonpiirteisiin sopivat ja persoonalliset hiukset, jotka auttavat jokaista selviämään omasta arjestaan mahdollisemman helposti, myös vaativassa työelämässä.

 

Rasmus Kokko, Junior Stylist

15-vuotiaana parturi-kampaajaksi vanhempiensa jalanjäljissä valmistunut Junior Stylistimme Rasmus aloitti kampaamoyrittäjänä vuonna 2021. Aiemmin ravintola-alalla työskennellyt Rasmus päätti hypätä täyspainotteisesti mukaan vanhempiensa kampaamoon kavereiden kannustuksesta, kun innostus alaa kohtan näkyi osa-aikaisena kampaajana sekä kuului puheissa.

Rasmus kutsuu kaikki hiustensa hyvinvoinnista kiinnostuneet tuoliinsa, jossa ajanmukaiset ja asiakkaalle parhaat ratkaisut ovat palvelun ydin.

Services also in english. Welcome!

Les services aussi en français. Bienvenue!